Порошенко підвищив зарплату українським військовим і поліцейським
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко підвищив зарплату українським військовим і поліцейським

Порошенко підвищив зарплату українським військовим і поліцейським
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко підписав указ про підвищення зарплати українським військовим і поліцейським. Згідно з цим документом, заробітні плати будуть підвищені не менш ніж на 30%.

Підписаний указ Порошенко про підвищення зарплат українським військовим і поліцейським опублікували на сайті президента України, повідомляє ONLINE.UA.

Відповідний указ був підписаний на підставі рішення РНБО, яке передбачає внесення витрат на забезпечення нацбезпеки і оборони України в держбюджет на 2019 рік. У ці витрати також включено грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, а також поліцейських не менше ніж на 30% з урахуванням мінімального розміру зарплати.

Відповідно до указу Порошенко зарплата рядового складу Держслужби України з надзвичайних ситуацій і поліцейських буде підвищена мінімум до 9 тисяч гривень, а військовослужбовців-контрактників першого року служби - до 10 тисяч.

Також в указі передбачено першочергове фінансування розробки, підготовки та закупівлі нового сучасного ракетного озброєння, включаючи крилаті ракети і ракетні комплекси, бронетанкової техніки, продуктів спеціальної хімії, а також обладнання для облаштування досвід-випробувальних полігонів. У документі міститься ще один пункт, але його зміст не розголошується.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко повідомив, коли в Україні підвищать мінімальну зарплату майже до 4,2 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?