Вбивство Захарченко: новий ватажок "ДНР" Пушилін назвав винних
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Захарченко: новий ватажок "ДНР" Пушилін назвав винних

Вбивство Захарченко: новий ватажок "ДНР" Пушилін назвав винних
Джерело:  online.ua

Вибух, в результаті якого було ліквідовано колишнього главу "ДНР" Олександра Захарченко, організували нібито "західні спецслужби через СБУ".

З такими звинуваченнями на адресу України та Западу виступив в.о. глави "ДНР" Денис Пушилін в інтрев'ю підконтрольним бойовикам ресурсам, повідомляє ONLINE.UA.

Пушилін запевнив, що вже затриманий один підозрюваний, який нібито "дав повну розкладку про те, як СБУ провела підготовку і реалізацію" вибуху в кафе "Сепар", де був убитий Захарченко. Він також зазначив, що в залишках закладки були виявлені "високі технології", які раніше нібито не застосовувалися СБУ.

Також новий глава "ДНР" повідомив, що розслідувати вбивство Захарченко "силовикам" так званої республіки допомагають російські правоохоронні органи.

"Теракт здійснений за участю п'ятого департаменту контррозвідки СБУ. Це дає розуміння, що даний теракт здійснений за допомогою західних спецслужб", - дійшов висновку Пушилін, не назвавши жодних доказів своїх припущень.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній радник вбитого ватажка "ДНР" Захарченко, Олександр Казаков, який втік до Росії, розповів, як в "республіці" розстрілюють людей без суду і слідства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?