У США виступили з серйозною заявою про визнання Криму російським
Категорія
Політика
Дата публікації

У США виступили з серйозною заявою про визнання Криму російським

У США виступили з серйозною заявою про визнання Криму російським
Джерело:  online.ua

США ніколи не визнають анексію Росією українського Криму і будуть продовжувати посилювати заходи проти Москви, спрямовані на відновлення територіальної цілісності України.

Про це йдеться в повідомленні посольства США в Україні, передає ONLINE.UA.

У заяві зазначено, що США продовжать важливу дискусію про наступні кроки Кримської декларації, яка є підтвердженням того, що Вашингтон і американська влада ніколи не визнають Крим російським.

Раніше з аналогічною заявою виступив і спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер. Він запевнив, що Вашингтон продовжить посилювати тиск на Москву, щоб російська влада повернула Крим Україні. За словами Волкера, США не мають наміру зупинятися на Кримській декларації, яку раніше підтримали Польща, Велика Британія та інші країни.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Європейський суд заборонив послаблювати і знімати санкції з російських компаній, введені ЄС через незаконну анексію Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?