В Україні назвали план, як повернути справжній мир на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні назвали план, як повернути справжній мир на Донбас

В Україні назвали план, як повернути справжній мир на Донбас
Джерело:  online.ua

У Києві відбулися переговори спецпредставника Держдепу США по Україні Курта Волкера і представника України в тристоронньої контактній групі в Мінську Леоніда Кучми. Під час зустрічі вони обговорили ситуацію на сході країни і сценарій по поверненню реального миру на Донбас.

Про це повідомила секретарка представника України в ТКГ Дарка Оліфер в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Під час переговорів Волкера і Кучми була присутня також повноважний посол США в Україні Марі Йованович. Учасники зустрічі під час обговорення ситуації на Донбасі прийшли до одноголосної думки, що Мінські домовленості не мають альтернативи і в першу чергу для врегулювання конфлікту на сході України необхідно виконати умову з безпеки.

Кучма підкреслив, що тільки закриття кордонів, виведення російського озброєння і військових формувань зі сходу України дозволить повернути справжній мир на Донбас. Також представник України в ТКГ в Мінську подякував американській стороні за всебічну підтримку України в боротьбі з країною-агресором.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров пригрозив Україні катастрофою, якщо Київ вирішить силою повертати Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?