Президентка Естонії навела порядок в міському парку Дніпра: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Президентка Естонії навела порядок в міському парку Дніпра: опубліковані фото

Президентка Естонії навела порядок в міському парку Дніпра: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

15 вересня президентка Естонії Керсті Кальюлайд приїхала в Дніпро з робочим візитом. Вона взяла участь у Всесвітньому дні прибирання і навела порядок в міському парку Дніпра.

Фото президентки Естонії під час прибирання міського парку Дніпра Керсті Кальюлайд опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Я беру участь сьогодні у Всесвітньому дні прибирання в Дніпрі, де я допомагаю навести порядок у міському парку. Ми всі повинні зберегти нашу планету для майбутніх поколінь. Ми всі можемо внести свій внесок сьогодні і в інші дні, щоб зробити наше середовище проживання більш чистим і красивим", - підписала знімки Керсті Кальюлайд.

Під час спілкувань з журналістами, президентка Естонії розповіла, що під час прибирання вона знайшла багато пляшок з-під води, горілки і пива. У свою чергу мер Дніпра Борис Філатов заявив, що в місті, крім міського парку, є ще багато місць, куди "страшно зайти".

По закінченню прибирання Філатов подякував Керсті Кальюлайд за допомогу в прибиранні міського парку. Він упевнений, що ініціатива естонської делегації на чолі з президенткою Естонії багато що змінить у свідомості українців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президентка Естонії навесні 2018 року відвідала Донбас, ставши першим лідером іноземної держави, який приїхав на лінію розмежування на сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?