Бойовики стягнули десятки танків і "Градів" до окупованого Луганську
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики стягнули десятки танків і "Градів" до окупованого Луганську

Бойовики стягнули десятки танків і "Градів" до окупованого Луганську
Джерело:  online.ua

Недалеко від окупованого Луганська були зафіксовані десятки "Градів" і танків. Зокрема, там виявлені 21 система залпового вогню БМ-21, 15 танків невстановленого типу, 23 буксируваних і 10 самохідних гаубиць, та чотири зенітних ракетних комплекси "Стріла-10".

Про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ, спостерігачі якої зафіксували важке озброєння бойовиків поблизу Луганська за допомогою безпілотника, повідомляє ONLINE.UA.

Відзначається, що "Гради" були виявлені в 56 км від Луганська біля Кришталевого (колишній Красний Луч) і Міусинська. Серед виявленого озброєння були ще десятки "Гіацинтів-Б", 122-мм "Лягушек", 152-мм гаубиць "Мста-Б" і 122-мм "Гвоздик".

Також в звіті повідомляється, що безпілотник СММ середнього радіусу дії знову зафіксував 37 протитанкових мін (ТМ-62), встановлених через дорогу на північ від ділянки розведення в районі Петровського, між підконтрольною Україні Богданівкою і Вікторівкою, окупованою бойовиками. Ці населені пункти знаходяться приблизно в 40 км від Донецька.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в центрі окупованого Донецька проїхала велика колона військової техніки, яка потрапила на відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?