"Кращий продавець" Америки: син Трампа розкритикував політику Обами
Категорія
Політика
Дата публікації

"Кращий продавець" Америки: син Трампа розкритикував політику Обами

"Кращий продавець" Америки: син Трампа розкритикував політику Обами
Джерело:  online.ua

Син американського глави Дональд Трамп-молодший заявив, що здивований рішенням колишнього президента Барака Обами брати участь у виборах в Конгрес США. Він розкритикував політику екс-президента і назвав його "найкращим продавцем Америки", який вміє добре маскувати власні провали.

З критикою на адресу Обами Трамп-молодший виступив в інтерв'ю виданню Breitbart News, повідомляє ONLINE.UA.

На думку сина Трампа, в світі все розуміють, що тільки зараз у США з'явився лідер, який піклується про країну і з точки зору економіки, і з точки зору зовнішньої політики. Трамп-молодший вважає, що коли Обама очолював США, то Америка була слабшою.

Таким чином син чинного президента США відповів на слова Обами, який раніше виступив з різкими зауваженнями на адресу адміністрації Трампа і Республіканської партії. Тоді він заявив, що в країні виникли націоналістичні настрої, а в суспільстві загострюється роз'єднання через політику чинного лідера США.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп іронічно відреагував на критику на свою адресу від Барака Обами. Він заявив, що дивився вступ екс-президента США, але заснув під час нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?