Щоб порожню труну ніхто не побачив: в мережі бурхливо обговорюють охорону біля могили Захарченко
Категорія
Події
Дата публікації

Щоб порожню труну ніхто не побачив: в мережі бурхливо обговорюють охорону біля могили Захарченко

Щоб порожню труну ніхто не побачив: в мережі бурхливо обговорюють охорону біля могили Захарченко
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові фото з могили ліквідованого глави "ДНР" Олександра Захарченко. На знімках видно, що поряд з місцем поховання ватажка бойовиків поставили автоматників.

Користувачі мережі не виключають, що могилу Захарченко так ретельно охороняють, щоб ніхто не розкопав її і не побачив порожню труну, повідомляє ONLINE.UA.

На фото видно, що на кладовищі "Донецьке море", де поховали Захарченко, стоїть охорона зі зброєю. Місцеві жителі на підставі цього в черговий раз припустили, що вбивство ватажка "ДНР" було фейком, а Захарченко насправді живий і здоровий.

"Я не бачила його в труні, а вірити його рідним і близьким не збираюся","Навіть якщо там не Захар, то труна навряд-чи порожня. Просто перший час поохороняють, а потім вже не зрозуміло буде хто там ...","У кого-то виникло бажання, напевно, розкопати і подивитися - він там? А там бац - інша людина, або зовсім порожньо", - обговорюють посилену охорону могіли Захарченко в соцмережах.

Нагадаємо, Захарченко загинув 31 серпня під час вибуху в центрі окупованого Донецька. "Влада" так званої "ДНР" звинувачує у вбивстві ватажка бойовиків Україну і західні спецслужби. Київ же переконаний, що Захарченко прибрали свої на замовлення Кремля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі бурхливо обговорюють фото дивної могили Захарченко, відзначаючи, що на пустирі зазвичай ховають бездомних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?