Український плавець тріумфально виграв етап Кубка світу: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український плавець тріумфально виграв етап Кубка світу: опубліковано відео

Український плавець тріумфально виграв етап Кубка світу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У катарській Досі відбувся другий етап Кубка світу з плавання, переможцем якого став український плавець Андрій Говоров. Спортсмен з України завоював золоту медаль на дистанції 50 метрів батерфляєм.

Відео тріумфальної перемоги Говорова на другому етапі Кубка світу з плавання було опубліковано в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Відзначається, що Говоров зайняв перше місце на 50-метровій дистанції батерфляєм з рекордним результатом - його результат склав 22,82 секунди. Друге місце в цій дисципліні посів американець Майкл Ендрю, який поступився українцеві всього півсекунди. Третє місце дісталося південноафриканцеві Райану Коетзі.

Слід зазначити, що це не перше "золото" Кубка світу в скарбничці Говорова. Раніше в Казані на такому ж змаганні український плавець посів перше місце на дистанції 50 метрів батерфляєм і отримав бронзову медаль на 50 метрах вільним стилем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська спортсменка Олена Костевич тріумфально перемогла на чемпіонаті світу зі стрільби. Вона стала чемпіонкою зі стрільби з пістолета на дистанції 25 метрів, вирвавши перемогу у росіянки в фіналі змагань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?