Окупанти планують залишити жителів Криму без електрики: названа причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти планують залишити жителів Криму без електрики: названа причина

Окупанти планують залишити жителів Криму без електрики: названа причина
Джерело:  online.ua

В окупованому Криму з 17 вересня почнуться перебої з електрикою. Окупанти запланували провести роботи на Таврійській ТЕС, щоб перекинути лінії електропередач на нову теплову електростанцію, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Крименерго".

"У рамках забезпечення схеми видачі потужності другого блоку Таврійської ПГУ-ТЕС - спорудження заходів існуючих ліній електропередачі на нову теплову електростанцію. Для їх підключення необхідно розрізати три ЛЕП 110 кВ: Сімферопольська - Кубанська, Сімферопольська - Східна і Сімферопольська - Мар'їно", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що відключення світла в окупованих Сімферополі і Сімферопольському районі будуть проводитися близько півтора місяців, до 26 жовтня. Окупанти запевняють, що призвели в готовність всі резервні джерела електропостачання, щоб знизити ризики тривалого відключення електрики для місцевих жителів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупаційна "влада" Криму стала винуватцем нового викиду хімічних речовин в повітря. Окупанти наказали засипати "чимось завгодно" кислотний відстійник у "Кримського титану", але співробітники екстрених служб зробили це за допомогою хлорного вапна, випари якого тепер труять людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?