Російський олігарх розповів про "хлоп'ячі забави" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський олігарх розповів про "хлоп'ячі забави" Путіна

Російський олігарх розповів про "хлоп'ячі забави" Путіна
Джерело:  online.ua

Російський бізнесмен Аркадій Ротенберг розповів про дружбу з президентом Росії Володимиром Путіним. Він зізнався, що в їх відносинах до сих пір присутні "хлоп'ячі забави", так як вони дружать з дитинства.

Про відносини і дружбу з Путіним російський олігарх розповів в ефірі програми на телеканалі "Росія-1", повідомляє ONLINE.UA.

За словами Ротенберга, Путін може навіть при діловій зустрічі потеребити його по волоссю, поплескати по плечу, пожартувати або навіть дружньо штовхнути. Оліграх називає це "хлоп'ячими забавами". Але при цьому олігарх запевнив, що як з президентом Росії він спілкується з Путіним тільки на "ви".

"З президентом на "ви", а з людиною, з якою я знайомий з дитинства, на "ти". Було б нерозумно, якби я його називав на "ви", - заявив олігарх.

Слід зазначити, що раніше Ротенберг запевняв, що не користується дружбою Путіна в своєму бізнесі. Він навіть скаржився, що через дружні відносини з російським главою йому важче в бізнесі, ніж конкурентам.

Нагадаємо, Аркадій Ротенберг потрапив під санкції Євросоюзу ще в 2014 року. Його внесли в список як "давнього знайомого" Путіна, а також головного акціонера компанії, яка отримала право розробляти проект будівництва незаконного моста в окупованому Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі бурхливо обговорюють фото Путіна з відпочинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?