Стівен Кінг назвав кращий фільм в історії кінематографа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стівен Кінг назвав кращий фільм в історії кінематографа

Стівен Кінг назвав кращий фільм в історії кінематографа
Джерело:  online.ua

Популярний американський письменник Стівен Кінг назвав кращий фільм в історії кінематографа. Він вважає, що кращою картиною всіх часів і народів є "Хрещений батько-2".

Про це Кінг написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Хтось запитав мене вчора: яка стрічка найкраща з усіх, що ти бачив? Я з цим переспав і можу точно відповісти."Хрещений батько 2", - заявив Кінг.

Нагадаємо, картина "Хрещений батько-2" вийшла на екрани в 1974 році. В кінці 90-х років Американський інститут кіно включив цей фільм в список кращих картин в історії кінематографу. Стрічка "Хрещений батько-2" номінувалася на "Оскар" в 11 номінаціях і стала володаркою престижної нагороди в шести з них, в тому числі і в категорії "Кращий фільм".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти авторитетного американського видання Rolling Stone склали новий рейтинг, в який включили кращі комедії XXI століття. Найкращою комедією XXI століття став фільм "Переможці шоу", який вийшов на екрани в 2000 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?