В НАТО назвали єдиний спосіб врегулювання ситуації на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

В НАТО назвали єдиний спосіб врегулювання ситуації на Донбасі

В НАТО назвали єдиний спосіб врегулювання ситуації на Донбасі
Джерело:  interfax.com.ua

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що переговори є єдино вірним шляхом врегулювання ситуації навколо України та на Донбасі зокрема, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"США прийняли рішення про надання (Україні - ред.) додаткової матеріальної допомоги. Але, що ще більш важливо, ми підтримуємо зусилля з пошуку політичного рішення шляхом переговорів, зусилля з реалізації Мінських угод. Ми не бачимо іншого рішення, крім політичного через переговорний процес" , - підкреслив генсек НАТО.

Він також вкотре наголосив що Альянс і союзники надають серйозну допомогу Україні, політичну підтримку її територіальної цілісності і ніколи не визнають анексію Криму.

 Столтенберг зазначив, що ця допомога полягає в підтримці проведених Києвом реформ, вдосконалення управління та кіберпростору України.

Нагадаємо, нещодавно заступник генерального секретаря НАТО з питань політики та політики безпеки Алехандро Альварогонсалес заявив, що корупціє є для України однією з найбільших гібридних загроз, з якою потрібно активно боротися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що офіційний Київ готує до підписання угоду між Кабінетом міністрів та НАТО про реалізацію проекту трастового фонду зі знешкодження вибухонебезпечних предметів та протидії саморобним вибуховим пристроям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?