Ще одне отруєння в Солсбері - перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Ще одне отруєння в Солсбері - перші подробиці

Ще одне отруєння в Солсбері - перші подробиці
Джерело:  online.ua

В британському Солсбері зафіксований ще один випадок отруєння. Вказано, що двоє людей потрапили до лікарні в місті, де навесні були отруєні екс-співробітник ГРУ РФ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Інцидент стався 16 вересня після того, як пара повечеряла в одному з ресторанів міста. Поліція зразу ж оголосила, що вжила запобіжних обережності, враховуючи отруєння Скрипалів.

 "У зв'язку з недавніми подіями в місті і побоюваннями, що ця пара піддалася впливу невідомої речовини, були прийняті всі надзвичайні заходи", - сказано в офіційному повідомленні.

Однак трохи пізніше представники поліції заявили, що немає причин стверджувати, що причиною поганого самопочуття двох осіб стала нервово-паралітична речовина "Новачок".

Поліція стверджує, що більше не розглядає хворобу двох осіб як серйозний інцидент. Постраждалі залишаються під наглядом лікарів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  27 серпня були введені нові санкції США проти Росії.  Їх запустили в рамках справи про отруєння Сергія Скрипаля в британському Солсбері, на якого, за даними слідства, з боку Росії була здійснена хімічна атака нервово-паралітичною речовиною "Новачок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?