Масштабна ДТП на Львівщині - є загиблі та постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна ДТП на Львівщині - є загиблі та постраждалі

Масштабна ДТП на Львівщині - є загиблі та постраждалі
Джерело:  online.ua

У ніч на понеділок в Жовківському районі Львівської області на автодорозі Львів - Рава-Руська в результаті масштабної аварії одна людина загинула і ще 20 постраждали, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС.

"О 00:07 поблизу села Лужки Жовківського району на автодорозі Львів - Рава-Руська сталося зіткнення рейсового автобуса (перебували 53 людини) з легковим автомобілем, в результаті чого водій легкового автомобіля загинув і 20 осіб госпіталізовані в лікарні", - сказано в повідомленні.

Вказано, що рятувальникам довелося деблокували тіло загиблого. Про причину ДТП представники поліції поки не повідомляють.

Нагадаємо, 7 серпня у Дніпропетровській області зіткнулися легковий автомобіль "Ауді А8" і рейсовий автобус Мерседес, який їхав за маршрутом Дніпро-Кам’янське. У результаті ДТП загинули двоє людей, ще 16 — постраждали.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 22 липня на трасі Київ — Харків, недалеко від міста Березань, сталася смертельна ДТП. В результаті аварії загинули жінка і дитина. Аварія сталася в результаті зіткнення автомобіля Ford Mondeo з вантажівкою, яка була припаркована в спеціально відведеному місці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?