Ціни на нафту почали різко знижуватися - відома причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту почали різко знижуватися - відома причина

Ціни на нафту почали різко знижуватися - відома причина
Джерело:  online.ua

Ціни на "чорне золото" почали стрімко знижуватися в ході азіатських торгів. На думку аналітиків, учасники ринку побоюються посилення торговельних суперечок США і Китаю, а також їх негативного впливу на попит, передає ONLINE.UA з посиланням на дані торгів.

"Ціна листопадових ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures вранці 17 вересня зменшилася на 8 центів (0,10%) - до 78,01 долара за барель.Жовтневий контракт на нафту WTI на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) подешевшав на 5 центів (0,06%) - до 68,94 долара за барель", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що 14 вересня котирування ф'ючерсу на Brent опустилися на 0,09 долара (0,1%), до 78,09 долара за барель, а WTI на 0,40 долара (0,6%), до 68,99 долара за барель.

За підсумками минулого тижня ціна WTI збільшилася на 1,8%, Brent - на 1,6%, в ході торгів на тижні вона оновлювала максимум з травня.

Нагадаємо, представник Ірану в ОПЕК Хусейн Каземпур Ардебілі заявив, що ціни на нафту повернуться до позначки в 100 доларів за барель.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський президент Дональд  Трамп заявив, що Організація країн-експортерів нафти "маніпулює" світовим ринком нафти, а також додав, що вона повинна негайно припинити це робити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?