Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 17 по 23 вересня на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 17 по 23 вересня на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 17 по 23 вересня на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

На цьому тижні треба бути дуже уважними. На кого чекають вигідні угоди, а кого намагатимуться обдурити Ви можете дізнатись в астрологічному гороскопі  на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Овен ♈

На цьому тижні фінансовий стан Овнів буде стабільним, але не поспішайте одразу витрачати гроші, спрямуйте їх на купівлю чогось корисного та необхідного, оскільки грошових надходжень найближчим часом не очікується. У середині тижня уникайте конфліктів, особливо на роботі.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Телець ♉

Зараз не час розслаблятися на роботі, навіть якщо з фінансами все стабільно. Не покладайтеся на співробітників та партнерів. Якщо плануєте робити великі покупки, намагайтеся купити більш якісне замість дешевого.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Близнюки ♊

У Близнюків проблем з фінансами не очікується, в першій половині тижня Вас чекають грошові надходження. На вихідних радимо витратити частину грошей для задоволення. Можете відправитися на відпочинок, або весело проведіть час з близькими.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Рак ♋

На цьому тижні Вам необхідно проявити особливу увагу під час роботи з документами. Намагайтеся бути менш емоційними та більш врівноваженими. Після фінансових надходжень не забудьте про необхідні покупки.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Лев ♌

Левам необхідно обережніше відноситись до грошей та не давати в борг. В першій половині тижні Вас очікує важлива ділова зустріч, намагайтеся не запізнитися. В кінці тижня можливі грошові надходження. Намагайтесь зводити конфлікти нанівець, щоб не зіпсувати відносини з близькими.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Діва ♍

Фінансовий стан Дів на цьому тижні буде не найкращий, але стабільний. Вам доведеться докласти зусиль до всіх своїх справ и не лінуватися, тоді обов'язково все складеться якнайкраще.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Терези ♎

Фінансовий стан Терезів на цьому тижні стабілізується, але не поспішайте одразу все витрачати, оскільки є шанс опинитися в складній ситуації, купуйте тільки найнеобхідніше. Вас підтримує близька людина, намагайтеся не зловживати допомогою.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Скорпіон ♏

На цьому тижні Вам доведеться відстоювати свою точку зору перед начальством, але намагайтеся це робити без зайвих емоцій. Якщо все зробите правильно, є можливість отримати підвищення та нову роботу.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Стрілець ♐

В кінці тижня на Стрільців чекає вигідна ділова пропозиція, від якої буде складно відмовитись. Однак намагайтеся витрачати кошти раціонально, особливо уважними треба бути при роботі з чужими грошима.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Козеріг ♑

На початку цього тижня на Козерогів очікує фінансова криза, але в кінці тижня все минеться і нові грошові надходження Вас порадують. Вихідні намагайтеся провести в оточенні близьких, та набратися позитивних емоцій на наступний тиждень.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Водолій ♒

На цьому тижні Водоліїв чекають непередбачені витрати, але не поспішайте засмучуватися, оскільки вкладання грошей виявиться прибутковим. Все одно намагайтеся бути обережними, оскільки є шанс втратити велику суму у другій половині тижня.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 вересня 2018 року Риби ♓

Рибам треба бути розсудливими, оскільки на Вас чекають привабливі пропозиції, які можуть виявитися підставою. У другій половині тижня у Вас може з'явитися додатковий заробіток. Всі великі витрати відкладіть на вихідні, в ці дні покупки будуть найбільш вдалими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?