В США назвали головну помилку Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В США назвали головну помилку Путіна

В США назвали головну помилку Путіна
Джерело:  daily.rbc.ua

Спеціальний представник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер заявив, що президент РФ Володимир Путін вибрав програшну стратегію, коли вирішив ввести свої війська в Україну. Дипломат підкреслив, що це була одна з найбільших помилок очільника Кремля, передає ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

Представник Держдепу зазначив, що головна мета Кремля на даний момент - знову отримати український уряд, який би перебував в російській орбіті впливу.

"Але Росія прорахувалася в тому, що, роблячи все це, вона отримує протилежний результат. Російське вторгнення в Україну і окупація частини її території породили ще більше єдину, прозахідну, націоналістичну і антиросійську Україну. Їх стратегія виявилася програшною", - сказав дипломат.

На його думку, РФ очікує на вигідний результат на майбутніх виборах в Україні, однак, за словами Волкера, подібні прогнози безпідставні.

"Країна змінюється, жоден політик не має шансів перемогти на виборах і керувати країною, якщо він відмовиться від Криму і Донбасу, від європейського шляху розвитку", – наголосив Спецпредставник Держдепартаменту США в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер вважає, що жодного прогресу в переговорах із Кремлем щонайменше до виборів в Україні не буде.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?