"І їй 49 років!": Дженіфер Лопес похизувалася шикарною спортивною фігурою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"І їй 49 років!": Дженіфер Лопес похизувалася шикарною спортивною фігурою

"І їй 49 років!": Дженіфер Лопес похизувалася шикарною спортивною фігурою
Джерело:  online.ua

Відома американська співачка та акторка Дженніфер Лопес вкотре вирішила похизуватися в своєму Instagram ідеальною спортивною фігурою та довести усім, що і в 49 років можна підтримувати чудову фізичну форму. Пікантні знімки в купальнику зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Красуня показала спортивні сідниці, які вона, як відомо, протягом усього життя удосконалює в спортзалі.

Шанувальники Лопес оцінили форму зірки 2,3 мільйонами лайків та тисячами схвальних коментарів.

 "Навіть не віриться, що можна так шикарно виглядати у її віці; Джей Ло мене завжди мотивувала - нічого не змінилося; Дженіфер, розкажи нам, як ти залишаєшся в цій чудовій формі?; і її 49 років - хто в це повірить?; найкрасивіша жінка на планеті; на ці фото можна дивитися вічно;", - пишуть фанати співачки в коментараях до світлин.

Бойфренд Джей Ло Алекс Родрігес розповів шанувальникам секрет стрункості коханої. Чоловік стверджує, що співачка перед кожним виступом танцює перед дзеркалом з рушником на голові.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка та акторка Дженніфер Лопес зі своїм коханим відвідала гру Red Sox на стадіоні Fenway. Сидячи у VIP-ложі, співачка зняла селфі-відео — за лічені години воно зібрало мільйон переглядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?