Зробіть це негайно: Трамп наказав розсекретити важливі дані щодо РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зробіть це негайно: Трамп наказав розсекретити важливі дані щодо РФ

Зробіть це негайно: Трамп наказав розсекретити важливі дані щодо РФ
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп віддав наказ негайно розсекретити інформацію, пов'язану з розслідуванням можливого втручання Кремля в американські вибори 2016 року. Про це повідомила прес-секретарка Білого дому Сара Сандерс, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За попередніми даними, влада США планує оприлюднити 20 додаткових сторінок із заявами на отримання ордеру від ФБР на спостереження за екс-радником Трампа Картером Пейджем щодо "російської справи". Голова Білого дому також наказав опублікувати звіти про інтерв'ю ФБР із представником Мін'юсту Брюсом Орром.

 "Трамп доручив Департаменту юстиції оприлюднити текстові матеріали без правок екс-директора ФБР Джеймса Комі, його заступника Ендрю Маккейба та інших колишніх і нинішніх чиновників Міністерства юстиції", - передає агентство.

Зазначимо, що американський лідер звільнив Комі у травні 2017 року: спочатку він заявив, що звільнення пов'язане з "російською справою", але потім сказав, що звільнення Комі не пов'язане з "фальшивим розслідуванням щодо Росії".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  колишнього радника Трампа Джорджа Пападопулоса засудили до тюремного ув’язнення за неправдиві свідчення ФБР в рамках розслідування російського втручання у вибори США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?