Штаб ООС: бойовики змінили тактику наступу на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Штаб ООС: бойовики змінили тактику наступу на Донбасі

Штаб ООС: бойовики змінили тактику наступу на Донбасі
Джерело:  online.ua

Бойовики знизили інтенсивність обстрілів на Донбасі, але при цьому продовжують застосовувати заборонене озброєння по позиціях ООС. Бійці ЗСУ впевнено тримають оборону і контролюють ситуацію. Втрат серед українських захисників немає.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 17 вересня, бойовики 21 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. З 82-мм мінометів вони обстріляли Лебединське, а з мінометів 120-мм калібру Павлопіль. З гранатометів, стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів противник обстрілював українських військових в районі Луганського, Кримського, Світлодарська, Чермалика, Старогнатівки, Гнутового, Водяного і Широкиного.

За даними розвідки, в ході бойових дій один бойовик був знищений і ще один отримав поранення.

"З початку поточної доби, 18 вересня, противник три рази обстріляв позиції Об'єднаних сил. Всі обстріли зафіксовані на Маріупольському напрямку, де ворог обстріляв наші опорні пункти в районі населених пунктів Лебединське і Водяне з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у зведенні ООС .

Раніше ONLINE.UA публікував відео, як українські військові знищують бойову техніку противника на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?