Маємо докази: США звинуватили Росію в шахрайстві
Категорія
Політика
Дата публікації

Маємо докази: США звинуватили Росію в шахрайстві

Маємо докази: США звинуватили Росію в шахрайстві
Джерело:  online.ua

Влада США звинуватила Росію в шахрайстві із санкціями ООН щодо КНДР, а також заявила, що Вашингтон має докази послідовних і широкомасштабних порушень РФ. Про це повідомила постпред Штатів в ООН Ніккі Хейлі, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

На її думку, пом'якшувати санкції щодо Пхеньяну не час, хоча "важкі, чутливі переговори" між Сполученими Штатами та Північною Кореєю досі тривають.

"Росія повинна припинити порушувати санкції щодо Північної Кореї. Вона повинна покласти край своїм скоординованим зусиллям із приховання доказів порушень санкцій... Порушення Росії є не одноразовими. Вони систематичні", - сказала вона.

Зазначимо, нещодавно РФ і КНР запропонували Раді Безпеки обговорити пом'якшення санкцій щодо КНДР після того, як президент США Дональд Трамп і північнокорейський лідер Кім Чен Ин зустрілися в червні. Тоді лідер Північної Кореї заявив, що працювати в напрямку денуклеаризації Корейського півострова.

В Білому домі наголосили, що необхідно суворо дотримуватися санкції до тих пір, поки Пхеньян не почне діяти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в МЗС КНДР заявили, що прогрес в питанні денуклеаризації буде неможливий,  якщо Білий дім у відносинах з Північною Кореєю буде використовувати "старі сценарії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?