На Ілона Маска подали до суду через звинувачення у педофілії
Категорія
Світ
Дата публікації

На Ілона Маска подали до суду через звинувачення у педофілії

На Ілона Маска подали до суду через звинувачення у педофілії
Джерело:  online.ua

Британський дайвер Вернон Ансворт, який брав участь в операції з порятунку дітей з печери в Таїланді, подав до суду Каліфорнії позов проти відомого американського бізнесмена та глави Tesla Ілона Маска, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNBC.
 
Чоловік звинувачує підприємця у наклепі, а також вимагає 75 тисяч доларів компенсації моральної шкоди за те, що той назвав його педофілом.

Нагадаємо, що Ансворт розкритикував субмарину, яку Маск створив спеціально для порятунку дітей. У відповідь бізнесмен назвав його "педо-хлопцем" і заявив, що готовий поставити долар на свою правоту.

Трохи пізніше підприємець вибачився за свої слова.

"… Мої слова були сказані у гніві, після того, як містер Ансворт кілька разів сказав неправду і припустив, що я вчинив сексуальний акт з міні-субмариною, побудованою в якості жесту доброї волі та згідно з вимогами, які встановив лідер команди дайверів. Незважаючи на це, його дії на мою адресу не виправдовують моїх дій, і я приношу вибачення містеру Ансворту і компанії, яку представляю як лідер. Вина моя і тільки моя", — написав Маск.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше топ-менеджерка Uber Аріана Хаффінгтон виступила з жорсткою критикою відомого бізнесмена і виконавчого директора Tesla Ілона Маска, заявивши, що він використовує застарілі та неефективні методи роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?