Бомба уповільненої дії: розкриті маніпуляціі Кремля по "виборам" в ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

Бомба уповільненої дії: розкриті маніпуляціі Кремля по "виборам" в ОРДЛО

Бомба уповільненої дії: розкриті маніпуляціі Кремля по "виборам" в ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Кремль маніпулює проведенням фейкових "виборів" в ОРДЛО. Російська влада намагається вивести їх за рамки Мінських угод.

Про це йдеться в заяві глави Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадима Черниша, передає ONLINE.UA.

На зустрічі з Генсеком ОБСЄ Томас Гремінгером Черниш заявив, що Москва називає запланований фейковий процес по виборам нових ватажків "ЛНР" і "ДНР" державними виборами. Він підкреслив, що це суворе порушення Мінських угод, так як ці незаконні "вибори" стануть бомбою уповільненої дії, яка зірве мирний процес на Донбасі.

Слід зазначити, що раніше з різкою критикою на адресу Росії щодо планованих "виборів" в ОРДЛО виступали багато країн. Захід вважає, що Кремль цими планами зриває "мирний план" по Донбасу, засуджуючи російську владу за перешкоджання врегулюванню конфлікту на сході України.

У Держдепі США назвали фейкові "вибори" в "ЛДНР" черговим свідченням того, що Росія ігнорує міжнародні норми, підкреслюючи, що так званим "народним республікам" немає місця в українському констітуаціонном порядку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Польщі заявили, що фейкові "вибори" в ОРДЛО є черговим доказом участі Росії в конфлікті на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?