Велика Британія підготувала нові дані по справі Скрипалів
Категорія
Світ
Дата публікації

Велика Британія підготувала нові дані по справі Скрипалів

Велика Британія підготувала нові дані по справі Скрипалів
Джерело:  online.ua

Британська влада підготувала нові дані у справі про отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері. Нова інформація буде оприлюднена на неформальному саміті ЄС в австрійському Зальцбурзі.

Про це повідомив в соцмережі брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, передає ONLINE.UA.

За даними Йозвяка, на засіданні ЄС, яке відбудеться 18 вересня, прем'єрка Великої Британії Тереза Мей представить нові подробиці у справі Скрипалів, отримані в ході розслідування. Відзначається, що розширення санкцій проти Росії у даній справі поки не планується.

Слід зазначити, що раніше стало відомо про двох спільників росіян Олександра Петрова і Руслана Боширова, які підозрюються в отруєнні колишнього співробітника російського ГРУ Сергія Скрипаля. Одним з них, за версією слідства, був лікар, який повинен був не допустити зараження "Новачком" виконавців замаху на Скрипаля, а в разі отруєння Петрова і Боширова, надати їм допомогу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в паспортних даних росіян Олександра Петрова і Руслана Боширова є однакові позначки, що свідчать про їх зв'язки з ГРУ РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?