Вмирають в муках: жителі Криму розповіли про страшні наслідки хімічних викидів на півострові
Категорія
Події
Дата публікації

Вмирають в муках: жителі Криму розповіли про страшні наслідки хімічних викидів на півострові

Вмирають в муках: жителі Криму розповіли про страшні наслідки хімічних викидів на півострові
Джерело:  online.ua

Кримчани повідомляють, що ситуація з хімічними викидами на півострові загострюється. Вони масово скаржаться на те, що їхні домашні тварини вмирають в муках, публікуючи в соцмережах фото нещасних вихованців, передає ONLINE.UA.

Зокрема, місцева мешканка Армянська, де стався перший хімвикід, повідомляє про болісну смерть її домашнього папуги. За словами кримчанки, у птаха спочатку почали випадати пір'я, після він взагалі знесилів - не міг відкривати очі і навіть забратися на жердинку. Господиня пернатого вихованця зазначила, що папугу евакуювали ще 4 вересня, але врятувати птаха не вдалося.

Інші користувачі мережі, які стали жертвами хімічного викиду в Криму, розповіли, що у їхніх сусідів в муках померла домашня кішка. При цьому кримчани скаржаться, що і самі відчувають себе погано. За їх словами, у багатьох спостерігається сльозотеча, болить і набрякає горло, як при ангіні.

При цьому окупанти запевняють, що екологічна обстановка в Криму в нормі. Вони заявляють, що на даний час нічого не загрожує здоров'ю та життю місцевих жителів.

Але в мережі повідомляють про нові опасні викиди в Криму. Жителі Яни-Капу скаржаться на смердючий туман в місті, на який не реагує "влада".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Криму сталася нова "хіматака" через те, що окупанти засипали небезпечний кислотний відстійник біля заводу "Титан" хлорним вапном, яке почало випаровуватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?