Італія порадила віце-президенту Єврокомісії "вибачитися і закритися"
Категорія
Політика
Дата публікації

Італія порадила віце-президенту Єврокомісії "вибачитися і закритися"

Італія порадила віце-президенту Єврокомісії "вибачитися і закритися"
Джерело:  online.ua

Скандальний віце-прем'єр-міністр Італії Маттео Сальвіні заявив, що віце-президенту Європейської комісії Марошу Шефчовичу слід вибачитись перед Італією і "закритися",  повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  N ew Europe.

Зазначимо, що 17 вересня Шефчович сказав італійському інформаційному агентству ANSA, що зростання євроскептичних настроїв в Італії викликає у нього занепокоєння. Віце-президент Європейської комісії додав, що дуже хоче, щоб Італія знову стала "великою країною G7 із сильною проєвропейською позицією".

Маттео Сальвіні, який вже давно славиться своїми неоднозначними заявами, сказав, що Шефчович напав на Італію, його ультраправу партію "Лігу" і уряд. Він зазначив, що "євробюрократи ігнорували прохання його народу про допомогу, щоб зупинити прибуття мігрантів"

Потім Сальвіні закликав Шефчовича "вибачитися і закритися".

Нагадаємо, раніше одіозний італійський політик вкотре жорстко розкритикував ЄС. Цього разу він назвав Євросоюз "брудом", а також пригрозив припинити фінансування в бюджет ЄС.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Сальвіні звернувся до ООН, після того, як нова глава організації Мішель Бачелетм заявила, що хоче створити команду для вивчення повідомлень про зростання числа нападів на мігрантів у Італії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?