Названо найкращі серіали та актори за версією "Еммі"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо найкращі серіали та актори за версією "Еммі"

Названо найкращі серіали та актори за версією "Еммі"
Джерело:  online.ua

У Лос-Анджелесі відбулася церемонія нагородження переможців телевізійної премії "Еммі-2018". Тріумфатором вечора став серіал "Гра престолів", який отримав нагороди в дев'яти номінаціях, повідомляє ONLINE.UA.

Кращим драматичним серіалом 2018 року по версії "Еммі" стала фантастична сага "Гра престолів". Цей популярний серіал завоював ще вісім статуеток, одну з яких отримав актор Пітер Діклейдж за роль Тіріона Ланністера. Він переміг в номінації "Кращий актор другого плану в драматичному серіалі".

Переможці Еммі-2018 (фото - facebook.com)

Кращим комедійним серіалом 2018 року по версії "Еммі" став фільм "Дивовижна місіс Мейзел", а виконавиця головної ролі в ньому, Рейчел Броснахан, стала найкращою актрисою комедійного серіалу.

Рейчел Броснахан - переможниця "Еммі-2018" (фото - facebook.com)

Кращим міні-серіалом стала картина "Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів", найкращим телефільмом - "Чорне дзеркало".

 Клер Фой - переможниця Еммі-2018 (фото - facebook.com)

Також почесну статуетку "Еммі" отримала актриса Клер Фой, яка зіграла у фільмі "Корона". Вона стала найкращою актрисою в драматичному серіалі. Кращою актрисою другого плану в драматичному серіалі стала Тенді Ньютон з "Світу Дикого Заходу", а кращою актрисою другого плану в комедійному серіалі - Алекс Борстейн, яка зіграла у фільмі "Дивовижна місіс Мейзел".

Меттью Різ - переможець Еммі-2018 (фото - facebook.com)

В акторських номінаціях також перемогли Меттью Різ з "Американців", який визнаний кращим актором драматичного серіалу, Білл Хейдер з "Беррі", який отримав статуетку як кращий актор в комедійному серіалі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Стівен Кінг назвав кращий серіал в історії кінематографа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?