Як позбутися депресії: вчені знайшли найпростіший спосіб
Категорія
Технології
Дата публікації

Як позбутися депресії: вчені знайшли найпростіший спосіб

Як позбутися депресії: вчені знайшли найпростіший спосіб
Джерело:  online.ua

Вчені провели експеримент і з’ясували позитивний вплив плавання у холодній воді. Так, у дослідженні британських науковців з Університетського коледжу Лондона і Портсмутського університету зазначається, що саме плавання допоже якнайшвидше позбутися депресії, передає ONLINE.UA з посиланням на MedicalXpress.

Вказано, що вчені детально описали випадок 24-річної пацієнтки Сари із затяжною депресією та тривожним розладом. Вона приймала антидепресанти з 17 років. Лікарі порадили їй плавати у відносно холодній воді (нижче 15°C).

"За кілька тижнів терапії її стан психічного здоров’я покращився. Завдяки терапії дівчина змогла відмовитися від вживання антидепресантів. Плаванням пацієнтка займається вже два роки", - сказано в повідомленні.

Окрім того, за словами дослідників, короткочасний стрес допомагає впоратися з хронічною напругою, що може стати в пригоді при терапії психічних розладів.

Нагадаємо, здорова дієта з низьким вмістом солі також здатна покращувати психо-емоційний стан людей і позбавляти від симптомів депресії. До такого висновку прийшли американські вчені з Університету Раша.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  вчені зробили черговий прорив в області регенеративної медицини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?