Космічний туризм: SpaceX повідомила, хто першим відправиться на Місяць на найпотужнішій ракеті
Категорія
Технології
Дата публікації

Космічний туризм: SpaceX повідомила, хто першим відправиться на Місяць на найпотужнішій ракеті

Космічний туризм: SpaceX повідомила, хто першим відправиться на Місяць на найпотужнішій ракеті
Джерело:  online.ua

Компанія SpaceX американського бізнесмена Ілона Маска назвала ім'я першого туриста, який відправиться на Місяць на найпотужнішій в історії ракеті BFR. Першим космічним туристом, який буде підкорювати простори супутника Землі, став 42-річний японський мільярдер Юсаку Маєзава, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу SpaceX.

Перший турист, який відправиться в навколомісячному подорож, є одним з найбагатших людей Японії. Його статок оцінюється майже в 4 млрд доларів, які він заробив на торгівельній мережі з продажу модного одягу Zozotown.

Після того, як було оприлюднено ім'я першого щасливчика, який полетить на Місяць на найпотужнішій ракеті, Ілон Макс опублікував фото з японським мільярдером. У кадрі відображено, як Маск тримає на плечах Маєзаву, який не може приховати радості від можливості відправитися в космічну подорож.

Ілон Маск та Юсаку Маєзава (фото - twitter.com/elonmusk)

У SpaceX розповіли, що нова ракета BFR, яка доставить на Місяць японського мільярдера, буде найпотужнішою з усіх коли-небудь створених людиною ракет. Подорож до супутника (приблизно 380 000 км від Землі) і назад займе близько тижня. За цей час турист на борту ракети зможе побачити знамениту темну сторону Місяця і насолодитися видовищем земного диска цілком. При цьому проліт над Місяцем планується всього в 200 км від поверхні.

Слід зазначити, що за всю історію на Місяці побували тільки 24 людини - всі вони були американцями, який літали до супутника Землі в рамках програми Аполлон. З 1972 року ніхто не здійснював посадку на супутник Землі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американське космічне агенство NASA провело віртуальну екскурсію в мережі по Місяцю. Цей відеотур став самим докладним і яскравим з усіх існуючих роликів про супутник Землі на сьогоднішній день.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?