Трамп нарешті відреагував на збиття російського Іл-20
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп нарешті відреагував на збиття російського Іл-20

Трамп нарешті відреагував на збиття російського Іл-20
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп припускає, що російський військовий літак біля узбережжя Сирії збила армія Башара Асада передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Окрім того, голова Білого дому зазначив, що США виконують масштабну роботу в Сирії, яка наближається до свого логічного завершення.

"Мені здається, грунтуючись на огляді фактів, що Сирія збила російський літак. І я розумію, що близько 14 осіб було вбито, і це дуже сумно, але це те, що відбувається... Ми виконали величезну роботу в Сирії і в цьому регіоні, викорінюючи ІДІЛ, і саме тому ми тут. І ми дуже близькі до завершення цієї роботи", - заявив американський лідер на спільній прес-конференції з президентом Польщі Анджеєм Дудою.

Нагадаємо, в Сирії армія Асада випадково збила літак з російськими військовими на борту.

Пізніше стало відомо, що ізраїльські ВПС "підставили" російський літак під удар, в результаті чого його збила сирійська армія. У Москві вважають провокацією з боку Ізраїлю інцидент, який стався в Латакії.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін заявив, що РФ у відповідь на збиття російського літака Іл-20 у Сирії здійснить кроки, які "помітять усі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?