На Донбас терміново приїхав голова Міноборони Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбас терміново приїхав голова Міноборони Британії

На Донбас терміново приїхав голова Міноборони Британії
Джерело:  online.ua

Британська делегація на чолі з Держсекретарем з питань оборони Великої Британії Гевіном Вільямсоном приїхала на Донбас в рамках робочого візиту до України, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС в Facebook.

"Вільямсон побував на передових рубежах оборони, де особисто поспілкувався з бійцями Об'єднаних сил. Найбільше, зізнається британський гість, його вразили стійкість та хоробрість українських солдатів, які зіштовхнулися з однією з найбільш агресивних армій світу", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, британський міністр зустрівся також з командувачем об'єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим.

Наєв поінформував Вільямсона про заходи, які виконуються Об'єднаними силами для відсічі російської агресії та стабілізації обстановки на території Донецької та Луганської областей. Були наведені конкретні факти застосування озброєння російського походження проти військових частин, що ведуть бойові дії на сході України.

Вільямсон зазначив, що Британія і надалі допомагатиме Україні й всебічно підтримуватиме її.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  американський безпілотник-розвідник RQ-4B-30 Global Hawk провів чергову розвідку  над українсько-російським кордоном. Він зробив декілька польотів уздовж кордону з Росією на території Харківської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?