Вікторія Бекхем назвала головний секрет свого успіху
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вікторія Бекхем назвала головний секрет свого успіху

Вікторія Бекхем назвала головний секрет свого успіху
Джерело:  online.ua

Екс-солістка гурту "Spice Girls" Вікторія Бекхем заявила, що вважає головним секретом свого успіху - наполегливість і віру в свої сили. Красуня зазначила, що їй ніколи нічого не давалося легко, передає ONLINE.UA з посиланням на Glamour.

10 років тому зірка вирішила спробувати себе в ролі модельєра. Зірка активно розвивала свій бренд та вже тепер може впевнено сказати, що її копітка праця має чималий результат, адже вбрання від Вікторії носять найвідоміші красуні планети.

"Мені довелося багато чому вчитися на роботі. Дуже важливо приймати себе такою, якою ти є. Я завжди це говорила, навіть ще за часів "Spice Girls", коли була дуже молода і недосвідчена. Потрібно завжди продовжувати йти вперед і вірити в себе", – розповіла Вікторія Бекхем.

Зірка також зізналася, що у школі не була популярною дівчиною, тому досить складно долала комплекси та всі труднощі.

"Я ніколи не була популярною дівчинкою в школі, і мені було нелегко. Не варто здаватися, якщо тобі кажуть "ні". Потрібно просто старанно працювати і оточити себе вірними людьми", – порадила Вікторія Бекхем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Бруклін Бекхем потрапив в епіцентр гучного скандалу, через світлину своєї мами, яку він опублікував в Instagram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?