Це дар Божий: Папа Римський здивував промовою про секс і сексуальність
Категорія
Світ
Дата публікації

Це дар Божий: Папа Римський здивував промовою про секс і сексуальність

Це дар Божий: Папа Римський здивував промовою про секс і сексуальність
Джерело:  online.ua

Папа Римський Франциск назвав секс і сексуальність Божим даром під час зустрічі з молодими людьми у Франції. Він підкреслив, що це один із "інструментів" для створення любові та нового життя, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Святого Престолу.

"Сексуальність і секс - це дар Божий, а не табу. У нього є дві мети - любов і створення життя. Справжня любов пристрасна. І палке кохання між чоловіком і жінкою веде до вічного життя. Завжди. І її (любов) віддають і душею , і тілом", - пояснив понтифік.

Папа Римський закликав молодих людей оберігати свою сексуальність і готуватися до цієї любові, яка буде частиною їхнього життя.
Крім того, він вкотре засудив порнографію як частину "індустрії брехні" і назвав її "сексом, відокремленим від любові". Папа погодився з тим, що людина через свою слабкість і духовні недоліки не завжди прямує "дуже красивим шляхом", під яким мається на увазі зв'язок між чоловіком і жінкою.

Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Папа Римський Франциск провів зустріч з українською греко-католицькою громадою в Римі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?