Путін хоче мене вбити: відома російська модель зробила резонансну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін хоче мене вбити: відома російська модель зробила резонансну заяву

Путін хоче мене вбити: відома російська модель зробила резонансну заяву
Джерело:  online.ua

Британський таблоїд The Sun назвав імена чоловіка і жінки, які отруїлися 16 вересня у ресторані Prezzo в Солсбері – це 30-річна російська модель Анна Шапіро та її чоловік, 42-річний британець Алекс Кінг, передає ONLINE.UA.

Шапіро з чоловіком були доставлені в лікарню після вечері в ресторані Prezzo, викликавши побоювання щодо нового отруєння нервово-паралітичним агентом військового класу "Новічок".

Зазначається, що Шапіро - уродженка Нижнього Новгорода, яка нині має громадянство Ізраїлю. За словами жінки, вона стала жертвою російських "убивць, яких за нею послав Володимир Путін".

Модель розповіла виданню, що знайшла свого чоловіка на підлозі в туалеті ресторану з піною у роті. Він досі залишається в лікарні, проте вже при свідомості. Жінка стверджує, що її батько був генералом російської армії. Вона переконана, що напад міг бути цілеспрямованим, а росіяни могли думати, ніби вона британська шпигунка.

"Я впевнена, що росіяни вважають мене британською шпигункою. Я знаю багатьох багатих бізнесменів з центру Лондона, і через мій акцент люди часто роблять припущення щодо мене...Я була мішенню поплічників Путіна. Вони хочуть моєї смерті, оскільки я протистою Путіну і відвернулася від своєї країни. Росія здатна на все. Володимир Путін хоче моєї смерті", - заявила модель.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  27 серпня були введені нові санкції США проти Росії.  Їх запустили в рамках справи про отруєння Сергія Скрипаля в британському Солсбері, на якого, за даними слідства, з боку Росії була здійснена хімічна атака нервово-паралітичною речовиною "Новачок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?