Бойовики продовжують наступ на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики продовжують наступ на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики продовжують наступ на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна, але контрольована. Бойовики продовжують наступ, обстрілюючи позиції українських захисників з забороненої зброї. В ході бойових дій один боєць ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 19 вересня, бойовики здійснили 24 обстріли по позиціях ООС. Вони гатили з 82-мм мінометів в районі Кримського, Водяного та Лебединського, а у вечірній час з 120-мм мінометів біля Луганського.

Також під ворожі обстріли потрапили українські захисники в районі Новотошківського, Світлодарська, Троїцького, Пєсков, Мар'їнки, Невельського, Березового, Новомихайлівки, Гнутового, Павлопіля і Широкино. Там противник вів вогонь з гранатометів, стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів.

Українські військові дали відсіч ворогу. За даними розвідки, в ході боїв один бойовик був знищений, а ще троє поранені.

"З початку поточної доби, 20 вересня, противник двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляв позиції ООС біля Кримського і Чермалика. Втрат серед особового складу ЗСУ немає", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ДНР" після ліквідації ватажка бойовиків Захарченко відбуваються серйозні конфлікти. Бойовики влаштовують масові бійки, до смерті забиваючи один одного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?