Ще одна країна опинилася в центрі скандалу через "російський Крим" і "референдум"
Категорія
Політика
Дата публікації

Ще одна країна опинилася в центрі скандалу через "російський Крим" і "референдум"

Ще одна країна опинилася в центрі скандалу через "російський Крим" і "референдум"
Джерело:  online.ua

Посол Палестини у Москві спростував опубліковані свої ж заяви про нібито визнання Палестиною псевдореферендуму в Криму, який став приводом для його анексії Росією. Цю інформацію поширило національне агентство Wafa, передає ONLINE.UA.

"Посол Палестинської держави в Росії Абдель Хафіз Нофаль спростовує повідомлення про свої слова щодо Криму. Посол Нафаль стверджує що не робив ніяких заяв щодо Криму, і такі заяви є недійсними, оскільки палестинська держава не втручається у справи інших держав" - сказанов повідомленні.

Варто зазначити, що заяві посла у палестинському агентстві передувало з’ясування стосунків між Україною та Палестиною по дипломатичних каналах. 19 вересня в МЗС України був викликаний палестинський посол в Україні Мохаммед Аль-Ассад. Київ звернувся до нього з вимогою пояснити слова російського колеги.

"Посол Палестини в Україні підтвердив позицію палестинської сторони щодо територіальної цілісності України, включно з Автономною Республікою Крим", - заявили у МЗС після зустрічі сторін.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр внутрішніх справ Італії і глава правої партії "Ліга"  Маттео Сальвіні заявив, що Революція Гідності в Україні була "фальшивою".  Окрім того, він стверджує, що Росія законно анексувала український Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?