Скандал з відмовою Лайми Вайкуле виступати в Криму: в Росії перевірили діяльність співачки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал з відмовою Лайми Вайкуле виступати в Криму: в Росії перевірили діяльність співачки

Скандал з відмовою Лайми Вайкуле виступати в Криму: в Росії перевірили діяльність співачки
Джерело:  online.ua

У зв'язку зі скандалом навколо латвійської співачки Лайми Вайкуле, який виник після того, як вона виступила з відмовою виступати в окупованому Криму, російське МВС здійснило перевірку діяльності артистки.

Результати перевірки діяльності Лайми Вайкуле в Росії оприлюднили російські ЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

У відомстві зазначили, що за результатами перевірки ніяких порушень порядку перебування в Росії, в'їзду і виїзду в країну, а також ведення трудової діяльності з боку Лайми Вайкуле виявлені не були. На підставі цього залучення співачки до адміністративної відповідальності, на чому раніше наполягали росіяни, обурені відмовою Лайми виступати в Криму, немає.

Нагадаємо, перевірку діяльності Лайми Вайкуле в Росії ініціював керівник робочої групи з питань злочинності в сфері економіки громадської ради при московському МВС Олександр Хамінський. Він вважав, що латвійська співачка веде незаконну гастрольну діяльність в Росії, вимагаючи оштрафувати її.

Після всіх подібних звинувачень і погроз на свою адресу Лайма Вайкуле заявила, що "навіть не уявляла, що люди такі звірі". Коментуючи реакцію на свої слова, співачка підкреслювала, що їй байдуже, чим може закінчитися виниклий скандал, відзначаючи, що "люди зійшли з розуму і навіть не чують, що говорять".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Л айма Вайкуле виступила з категоричною заявою про концерти в окупованому Криму. Вона відзначала, що ні за які гроші не виступатиме на півострові, поки він знаходиться в окупації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?