Хочуть зазирнути Путіну в душу: Порошенко жорстко розкритикував політику Заходу
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочуть зазирнути Путіну в душу: Порошенко жорстко розкритикував політику Заходу

Хочуть зазирнути Путіну в душу: Порошенко жорстко розкритикував політику Заходу
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко закликав міжнародну спільноту відмовитися від загравання з російським президентом Володимиром Путіним та приєднатися до консолідованої позиції у боротьбі з агресією РФ.

З даною заявою він виступив під час щорічного послання до Верховної Ради, передає ONLINE.UA.

Він також зазначив, що агресія РФ заскочила Захід зненацька.

"Проігноровані були всі важливі сигнали: і провокацію на Тузлі; і відверто агресивний виступ російського президента на Мюнхенському без пековому форумі 2007 року, де він в принципі всіх про все попереджав. Про напад 2008-го Росії на Грузію… І перша реакція на окупацію Криму виявилася напрочуд млявою та беззубою... Та навіть тепер – після тисяч спричинених Росією жертв на Донбасі, після трагедії MH17, після Сирії, після Солсбері – на Заході чимало охочих зазирнути Путіну в душу, чи ще не знаю куди. Мені цікаво що ви там хочете побачити, панове? Все ж і так у всіх на очах", – обурився президент України.

Петро Порошеко нагадав, що Кремль підтримує праві та ліво-популістські рухи, роздмухує євроскептицизм, втручається у вибори по всьому світу і референдуми, як це було в Нідерландах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко заявив, що частина української політичної еліти "грає на руку Кремлю" в інформаційній війні, яку Росія веде проти України останні чотири роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?