Легендарний гурт засмутив фанатів новиною про прощальне турне
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарний гурт засмутив фанатів новиною про прощальне турне

Легендарний гурт засмутив фанатів новиною про прощальне турне
Джерело:  online.ua

Відомий американський рок-гурт KISS повідомив про те, що вирушить в прощальне турне. Про це учасники колективу розповіли в ефірі фінального випуску шоу America's Got Talent, передає ONLINE.UA. 
Фронтмен групи Джин Сіммонс також написав на своїй сторінці в Instagram про те, що вони не можуть піти, не сказавши "до побачення". За словами Сіммонса, прощальне шоу буде "найвибуховішим, найхітовішим і найгучнішим".

KISS — американський рок-гурт, утворений у січні 1973 року в Нью-Йорку Полом Стенлі, Джином Симонсом, Ейсом Фрейлі, Пітером Крисом. Колектив, насамперед, відомий фірмовим гримом його учасників і видовищними концертними виступами. Концерти гурту включали сцени дихання вогнем, виплювування крові, димлячих гітар, стріляючих ракет в корпусі гітари, рухому ударну установку та піротехніку. Група пройшла через декілька змін у своєму складі. Єдиними постійними учасниками залишаються Стенлі і Симонс.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий український гурт The Hardkiss презентував новий "космічний" альбом "Залізна ластівка".  Він є третьою студійною платівкою колективу. Весь альбом з’явився на YouTube-каналі гурту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?