Трамп назвав найгіршу помилку Америки за всю історію
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп назвав найгіршу помилку Америки за всю історію

Трамп назвав найгіршу помилку Америки за всю історію
Джерело:  The Hill

Найбільшою помилкою Америки є не громадянська війна і не події 11 вересня, а введення американських військ на Близький Схід.

Про це заявив президент США Дональд Трамп в інтерв'ю The Hill, повідомляє ONLINE.UA.

За словами Трампа, ця помилка, якої припустився президент Джордж Буш-молодший, обійшлася США в 7 трлн доларів, при тому що забрала вона мільйони життів.

Також Трамп вважає ще однією можливою історичною помилкою Америки є виведення військ США з Іраку. Він нагадав, що це рішення прийняв його попередник Барак Обама.

"Хоча Обама, можливо, вчинив неправильно, коли вивів звідти солдатів, але вводити їх туди було, на мою думку, найбільшою помилкою, яку коли-небудь робили в історії нашої країни", - підкреслив Трамп.

Слід зазначити, що раніше Трамп виступив за виведення військ США з Сирії. Рішення про це він має намір прийняти найближчим часом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Пентагоні назвали головну загрозу для США. На думку оборонного відомства, цією загрозою є шкідлива кібердіяльність Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?