Мережа бурхливо обговорює нові фото Ані Лорак після зради чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережа бурхливо обговорює нові фото Ані Лорак після зради чоловіка

Мережа бурхливо обговорює нові фото Ані Лорак після зради чоловіка
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Ані Лорак, яка часто гастролює Росією, опублікувала нові світлини з фотосесії, які її фанати не втомлюються активно обговорювати. Дехто вважає, що вона має чудовий вигляд, інші ж – помітили в очах артистки смуток і розпач після зради коханого чоловіка, передає ONLINE.UA.

Фото з'явилися в Instagram співачки. Для фотосесії Ані Лорак одягнула відверте бордове плаття. Образ довершив яскравий макіяж та дорогі прикраси. Ці світлини фанати пов'язують з анонсом пісні, вихід якої вона готує вже давно.

Шанувальники пишуть, що українська артистка прекрасно виглядає у новій фотосесії: "Яка красуня!", "Ідеальна жінка", "Ти класно співаєш, ти красива. Просто дивишся і не можеш відірватися", "Ви розумниця і красуня, на заздрісників не звертайте уваги!".

Одна із фанаток Ані Лорак вважає, що одразу помітно, як виконавиця страждає після зради чоловіка:

"Сумно дивитися, як радість і щастя вже не світяться у ваших очах. Скільки в них пережитого горя і смутку. Не здавайтеся, шлях видатної людини не буває легким. Шкода, що в нашому світі так влаштовано, що на відкриту душу і добре серце, люди реагують злобою і насмішками. І лиш деякі можуть цінити і розуміти, не дивлячись ні на що…".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська співачка Ані Лорак опубліковала на своїй сторінці в Instagram фото з таємничим незнайомцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?