Непрості роки: Медведєв попередив росіян про тривалий важкий період
Категорія
Світ
Дата публікації

Непрості роки: Медведєв попередив росіян про тривалий важкий період

Непрості роки: Медведєв попередив росіян про тривалий важкий період
Джерело:  ТАРС

Для росіян і російської економіки наступні шість років будуть непростими. Складності виникнуть через торгові війни і санкції.

З таким попередженням виступив російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв на засіданні уряду РФ 20 вересня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Медведєв не виключає, що Захід продовжить санкційний тиск на Росію, тому закликав виважено оцінити умови, в яких доведеться працювати та жити як мінімум до 2024 року. Російський прем'єр вважає, що якщо РФ буде діяти обережно, то зможе вибудувати правильну економічну політику і розвиватися навіть за умови введення нових антиросійських санкцій.

При цьому Медведєв закликав уряд робитиме все можливе, щоб "забезпечити стійке підвищення рівня життя росіян" і посилити темпи економічного розвитку країни, не дивлячись на всі труднощі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Медведєв розцінив нові санкції проти Росії оголошенням війни, на що буде жорстко реагувати Москва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?