Спекотно і небезпечно: Настя Каменських заінтригувала новим кліпом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Спекотно і небезпечно: Настя Каменських заінтригувала новим кліпом

Спекотно і небезпечно: Настя Каменських заінтригувала новим кліпом
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Настя Каменських анонсувала вихід нового кліпу. Вона зняла спекотне і небезпечне, за її словами, відео на пісню Peligroso, яку в кліпі виконає на іспанській мові.

Тизер нового кліпу Каменських опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Прем'єра нового кліпу Насті Каменських відбудеться ввечері 20 вересня. Співачка попросила прихильників не пропустити вихід ролика, який, за її словами, буде по-справжньому спекотним.

У тізері кліпу Настя Каменських показала, що стане головною героїнею ролика. Вона з'явиться в кліпі в дуже сексуальному вбранні з глибоким декольте і яскравим макіяжем.

"Woooow! Тільки попросив на іспанському пісню і через пару днів вона готова!", "Настьона, це круто! Далі - більше! Дякую за цей твір!", "Настя, тобі йде співати іноземною!!! Дуже навіть і дуже! Супер гарна! Будь завжди такою, яка ти є!","Це буде бомба!", - коментують в мережі прем'єру нового кліпу Насті Каменських.

Новий кліп Насті Каменських Peligros - тизер (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських вразила шанувальників новим відвертим фото в купальнику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?