"Вибачте тупих артистів": Кіркоров і Басков опублікували ще один шокуючий кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Вибачте тупих артистів": Кіркоров і Басков опублікували ще один шокуючий кліп

"Вибачте тупих артистів": Кіркоров і Басков опублікували ще один шокуючий кліп
Джерело:  online.ua

Епатажні російські виконавці Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли кліп під назвою "Не уходи, постой, фанатка", який миттєво став хітом Мережі. Відео опубліковано на YouTube-каналі "Чікен Каррі" передає ONLINE.UA.

Як зазначається, ролик співаки створили, щоб вибачитися за свій скандальний кліп "Ibiza", який також раніше став дуже популярним в інтернеті. Ролик є пародією на відеороботу  Kanye West&Lil Pump "I Love It".

Філіп Кіркоров визнає, що мотив кліпу "Ibiza" схожий на його трек "Цвет настроения синий", а також зазначає, що нарешті він сплагіатив сам себе. Ролик менше ніж за добу набрав більше 2,6 мільйона переглядів і викликав ще більше шуму, ніж кліп, за який вибачилися зірки.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що скандальний російський співак Філіп Кіркоров і репер Єгор Крід представили новий спільний кліп на пісню "Цвет настроения черный".  Ролик з’явився на YouTube-каналі лейбла Black Star 14 вересня і за кілька годин зібрав півмільйона переглядів. Мережа активно обговорює незвичний дует та їхню доволі епатажну роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?