На Україну насувається нова потужна магнітна буря: небезпечна дата і рекомендації
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається нова потужна магнітна буря: небезпечна дата і рекомендації

На Україну насувається нова потужна магнітна буря: небезпечна дата і рекомендації
Джерело:  online.ua

У суботу, 22 вересня, Україну накриє потужна магнітна буря, яка відбудеться через збудження магнітосфери Землі. Медики закликають в цей період бути особливо обережними, так як під час подібних магнітних бур можливі виникнення гіпертонічних кризів, інсультів та інфарктів, повідомляє ONLINE.UA.

Експерти відзначають, що магнітна буря 22 вересня стане однією з найпотужніших метеоволн в 2018 році. За їх словами, негативні наслідки від подібних геомагнітних збурень можуть відбитися навіть на здорових людях, які не страждають хронічними захворюваннями.

Медики попередили, що під час магнітної бурі люди можуть відчувати розлади нервової системи і іншої дискомфорт через реакцію організму на метеоволну. За словами фахівців, у людей можуть виникати сильні головні болі, безсоння, мігрені, перепади артеріального тиску. Тому вони рекомендують в небезпечні дні більше перебувати на свіжому повітрі, здійснювати піші прогулянки і утримуватися від далеких поїздок.

За кілька днів до магнітної бурі експерти радять виключити з раціону шкідливі продукти, знизити фізичні навантаження і не конфліктувати з оточуючими. Зокрема, лікарі рекомендують відмовитися від жирної та гострої їжі, алкогольних напоїв і куріння.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що подібні потужні магнітні бурі Землю накриватимуть ще в кінці року. Очікується, що з 26 по 29 грудня українці знову відчують на собі серйозні геомагнітні збурення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?