Припинимо доставку пенсій: Укрпошта виступила з гучною погрозою
Категорія
Україна
Дата публікації

Припинимо доставку пенсій: Укрпошта виступила з гучною погрозою

Припинимо доставку пенсій: Укрпошта виступила з гучною погрозою
Джерело:  online.ua

Укрпошта припинить здійснення доставки пенсій, якщо новий тариф на неї не буде затверджений. Про це заявив генеральний директор Ігор Смілянський, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Не буде прийнятий новий тариф на доставку пенсій до 1 листопада 2018 року, з 1 січня 2019 року доставка пенсій Укрпоштою буде припинена. А значить, більше 4,5 млн осіб вже з січня 2019 року можуть не одержати свою пенсію, так як Пенсійний фонд відмовляється оплатити хоча б собівартість її доставки", - підкреслив він.

 Смілянський також зазначив, що Міністерство інфраструктури як регулятор встановило новий тариф на доставку пенсій ще в листопаді 2017 року, проте його не узгоджують у Міністерстві соціальної політики і в Пенсійному фонді.

"Я цілий рік чекав, доводив, вів переговори, переконував, у той час, як Укрпошта "привезла" собі 1 млрд грн збитків на цю послугу, але ж це могли бути нові сортувальні центри, машини і підвищення зарплати тим самим листоношам, про яких так часто люблять згадувати перед виборами", - підкреслив керівник підприємства.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в офісах "Нової поштою" у багатьох містах України були проведені обшуки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?