Угорщина погрожує "ще більше уповільнити" рух України до ЄС - відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Угорщина погрожує "ще більше уповільнити" рух України до ЄС - відома причина

Угорщина погрожує "ще більше уповільнити" рух України до ЄС - відома причина
Джерело:  online.ua

Голова МЗС Угорщини Петер Сійярто заявив, що через паспортний скандал, який виник після оприлюднення відео роздачі паспортів у Береговому, влада його країни буде ще більше сповільнювати інтеграцію України до Європейського союзу.

Про це повідомляє сайт угорського МЗС, передає ONLINE.UA.

Сійярто також додав, що після усіх минулих кроків Києва, що негативно впливають на закарпатських угорців, та спроб залякування "зараз серія нападок вийшла на новий рівень".

"Угорщина уважно спостерігає за подіями, і не виключено, що і в майбутньому буде потрібно продовжувати сповільнювати інтеграцію України в євроструктури", - заявив угорський дипломат

Сійярто наголосив, що планує обговорити це питання на зустрічі з українською стороною наступного вівторка у Нью-Йорку під час генеральної асамблеї ООН.

Нагадаємо, що після ухвалення Україною закону про освіту у вересні минулого року Будапешт пригрозив сповільнити євроінтеграцію України і розпочав блокаду українських ініціатив у НАТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив, що політика Євросоюзу нині переповнена лицемірством, а тому, заради майбутнього ЄС, цього потрібно позбавитися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?