Неочікувано: в США порівняли Порошенко і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: в США порівняли Порошенко і Путіна

Неочікувано: в США порівняли Порошенко і Путіна
Джерело:  online.ua

Спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер вважає, що очільник Кремля Володимир Путін прагне влади всередині країни, а також за її межами, а президент України Петро Порошенко хоче щось зробити для своєї держави.

Таку думку він висловив в інтерв’ю  112.Україна, передає ONLINE.UA.

За словами дипломата, з Путіним він бачився лише один раз, "ще коли працював у Білому домі на президента Буша".

"Вважаю, що мета президента Путіна – це влада всередині Росії. Він створив дуже потужний авторитарний режим. Також він потребує влади, щоб впливати за межами Росії. Здається, це головне, чого хоче Путін. Водночас Порошенко, на мою думку, хоче зробити більше для своєї країни", - сказав спецпредставник.

Волкер також наголосив, що РФ і України мають різні точки зору на політику.

"Вам може подобатися чиясь політика, може не подобатися, але я думаю, що президент Порошенко більше зосереджений на тому, що можна зробити для держави", - сказав дипломат.

Як повідомляв ONLINE.UA, спеціальний представник Державного департаменту США з питань України  Курт Волкер вважає, що жодного прогресу в переговорах із Кремлем  щонайменше до виборів в Україні не буде.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?