МВФ підбив підсумки роботи в Україні - перші подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

МВФ підбив підсумки роботи в Україні - перші подробиці

МВФ підбив підсумки роботи в Україні - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні Йоста Люнгман зробив заяву щодо роботи місії в Україні. Він підкреслив, що сторони обговорили чимало важливих питань щодо поліпшення економічної ситуації в країні.

Про це йдеться в прес-релізі представництва МВФ в Україні, передає ONLINE.UA.

"Упродовж двох останніх тижнів місія МВФ мала конструктивні дискусії з владою України стосовно політики та реформ, спрямованих на забезпечення макроекономічної стабільності та зростання, а також щодо можливої фінансової допомоги від Фонду на підтримку таких заходів. Відповідні обговорення тривають", - сказав він.

Зазначимо, що 20 вересня керівник Департаменту комунікацій МВФ Джеррі Райс повідомив, що Фонд планує продовжити переговори  з українським урядом про сприяння реформам і можливу фінансову підтримку і після закінчення роботи місії МВФ в Києві.

"У мене немає інформації про переговори, які все ще тривають", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, керуючий директор Європейського банку реконструкції та розвитку в країнах Східної Європи і Кавказу  Франсіс Маліж заявив, що досягнення угоди з Міжнародним валютним фондом дозволить Україні зберегти фінансову стабільність  і довіру інвесторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?